Mediation in Haarlem

Wilt u uw leven niet langer laten beheersen door uw conflict? Probeer er samen met de andere partij uit te komen in mediation. Mediation voor Jou uit Haarlem begeleidt u en de andere partij bij het oplossen van uw probleem. Onze mediator in Haarlem brengt u (opnieuw) met elkaar in gesprek, leert u naar elkaar te luisteren en helpt u bij het bedenken van oplossingen en het nemen van beslissingen. U werkt en denkt zelf actief mee. Mediation voor Jou uit Haarlem is gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, (internationale) echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten.

Zoekt u een mediator in Haarlem? Informeert u eens vrijblijvend bij Mediation voor Jou. Bij ons vindt u:

  • Een collectief van mediators met ieder hun eigen specialisme;
  • Hulp op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging);
  • Veel aandacht voor het kind in echtscheidingssituatie;
  • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
  • Deskundige en ervaren MfN-registermediators.

Wilt u direct gebruik maken van onze mediator in Haarlem? Of heeft u nog vragen over de werkwijze bij mediation? Neem dan direct contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier of door te bellen naar ons secretariaat 0252 – 729787.

Mediation bij Mediation voor Jou

Wanneer u zich wendt tot Mediation voor Jou uit Haarlem, maken wij eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gratis kennismakingsgesprek van een half uur leggen wij uit wat mediation inhoudt, wat we voor u kunnen betekenen en kunt u uw vragen stellen. Tevens zullen wij aan de hand van uw informatie uw probleem inventariseren.

Als u na dit gesprek van een half uur besluit om met Mediation voor Jou uit Haarlem verder te willen, brengen wij vanaf dat moment kosten in rekening. Kunt u echter nog geen besluit nemen of wilt u afzien van mediation? Geen probleem. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.

Wat zijn de kosten van onze mediator?

De uurprijs van Mediation voor Jou uit Haarlem bedraagt €150,- per uur excl. BTW. Ook kan de mediator voor u een toevoeging / subsidie aanvragen bij de Raad van Rechtsbijstand. Wilt u eens informeren of mediation ook in uw situatie inzetbaar is? Neemt u direct contact op met Mediation voor Jou. Mail ons op info@mediationvoorjou.nl of bel naar 0252 – 729787.

logo_t logo_t logo_t gecertificeerde mediators