Uw mediator in Leiden

Bent u op zoek naar een mediator in Leiden? Of wilt u informeren of mediation ook in uw geval inzetbaar is? Informeert u eens vrijblijvend bij Mediation voor Jou: een laagdrempelige, deskundige mediationpraktijk die bemiddelt bij conflicten van uiteenlopende aard. Mediation voor Jou uit Leiden is gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, (internationale) echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten.

Zoekt u een mediator in Leiden? Informeert u eens vrijblijvend bij Mediation voor Jou. Bij ons vindt u:

  • Een collectief van mediators met ieder hun eigen specialisme;
  • Hulp op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging);
  • Veel aandacht voor het kind in echtscheidingssituatie;
  • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
  • Deskundige en ervaren MfN- registermediators.

Wilt u direct een afspraak maken voor mediation in Leiden? Of liever eerst vrijblijvend bespreken of mediation ook in uw geval inzetbaar is? Bel dan ons secretariaat op 0252 729787. Een intakegesprek van een half uur verplicht u tot niets en kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze mediator in Leiden graag even tijd voor.

Hoe werkt mediation in Leiden?

Wanneer u zich wendt tot Mediation voor Jou uit Leiden, maken wij eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gratis kennismakingsgesprek van een half uur leggen wij uit wat mediation inhoudt, wat we voor u kunnen betekenen en kunt u uw vragen stellen. Tevens zullen wij aan de hand van uw informatie uw probleem inventariseren.

Als u na dit gesprek van een half uur besluit om met Mediation voor Jou uit Leiden verder te willen, brengen wij vanaf dat moment kosten in rekening. Kunt u echter nog geen besluit nemen of wilt u afzien van mediation? Geen probleem. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.

Uw geschil oplossen met mediation in Leiden

Staan u en uw wederpartij open voor mediation bij het oplossen van uw conflict? En zoekt u een deskundige mediator in Leiden? Neemt u dan gerust even contact op met Mediation voor Jou. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

logo_t logo_t logo_t alg_voorw_knp2