Mediator Hilversum

Zoekt u naar een scheidingsmediator in de regio Hilversum? Mediation voor Jou biedt voor u de oplossing. Een scheiding is meestal een zware periode in uw leven. U moet veel beslissingen nemen; over de woning, de verdeling van inboedel en financiën, en als u kinderen heeft wilt u daar uiteraard ook goede afspraken over maken. Het is niet altijd eenvoudig om er samen uit te komen. Een mediator kan u in dit proces bijstaan en samen met u uw wensen en mogelijkheden in kaart brengen. Zodat u allebei, met duidelijke afspraken, weer verder kunt.

Mediator voor uw scheiding

Indien u op zoek bent naar een mediator voor uw echtscheiding in de regio Hilversum, dan staat onze specialist Cathelijne Nijenhuis u graag bij. Zij is fulltime scheidingsmediator voor Mediation voor Jou in meerdere regio’s, waaronder de regio Hilversum.

Onze mediator Cathelijne Nijenhuis

 • Werkt snel en is flexibel inzetbaar
 • Begeleidt uw scheiding van A tot Z
 • Zet uw kinderen centraal
 • Is onpartijdig en onafhankelijk
 • Is empathisch, maar ook zakelijk
 • is MfN- registermediator en gespecialiseerd in scheidingen

Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

Uw naam (verplicht)

Uw telefoon nummer (verplicht)

Begeleiding bij uw echtscheiding van A tot Z

Cathelijne Nijenhuis helpt u vanaf het eerste gesprek, waarin u samen uw wensen en mogelijkheden kenbaar maakt, tot aan het opstellen van het convenant en het ouderschapsplan. Cathelijne biedt voor iedereen een luisterend oor, maar zal daar waar dat nodig is altijd de zakelijke kant goed bewaken. Zij is deskundig, zorgvuldig en toegewijd, en uiteraard volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Een mediator is altijd onpartijdig en neutraal. Een mediator legt geen oplossingen voor en vertelt u niet wat u moet doen. Uw mediator verkent samen met u de mogelijkheden en brengt ze voor u in kaart.

Hulp bij conflicten

Onze mediator uit de regio Hilversum kan u helpen bij de volgende situaties:

 • Conflicten tussen (ex-)partners
 • Begeleiding van uw echtscheidingen van A tot Z of van specifieke onderdelen
 • Aandacht voor het kind in de echtscheiding d.m.v. samenwerking met kinderpraktijk
 • Afspraken maken over ouderlijk gezag, co-ouderschap, alimentatie en omgangsregeling
 • Het opstellen van alimentatieberekeningen

Kosten van uw mediator

De kosten van mediation zijn afhankelijk van uw inkomen. Indien u niet boven de inkomensgrens zit worden de kosten door de overheid vergoed. Dan betaalt u een totaalbedrag van €54,- of €107,- voor het gehele proces.

In het geval uw inkomen boven de inkomensgrens komt, betaalt u een uurtarief van €165,- excl. BTW. Hoewel het van tevoren moeilijk te zeggen is hoe lang een mediation duurt, kunt u uitgaan van een gemiddelde van 3 tot 6 gesprekken van gemiddeld 1,5 uur.

Gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wilt u onze hulp inschakelen? Of twijfelt u nog en wilt u meer informatie? In beide gevallen is het mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen met onze scheidingsmediator in de regio Hilversum. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt contact opnemen door Cathelijne te bellen via 06 – 16612253. Zij is ook in de avonden en in het weekend bereikbaar. Ook is het mogelijk om een mail te sturen naar cathelijne@mediationvoorjou.nl. Ook als u discrete vragen heeft aan onze mediator, kunt u deze gerust stellen. Zij zal deze dan binnen 24 uur beantwoorden.

Scheidingsmediator Cathelijne Nijenhuis

Cathelijne Nijenhuis is mediator sinds 2008 en beschikt over de kwaliteitskenmerken MfN, NMv, RVR en VMNH. Als u meer informatie wilt hebben over onze scheidingsmediator in de regio Hilversum, neem dan contact op.

Telefoon: 06 – 16612253
E-mail: cathelijne@mediationvoorjou.nl

Evaluaties Nijenhuis-Scheidingsmediation

Evaluaties

E. Douma: “Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou als zeer goed, met een 9.”

lees meer