Mediator Amsterdam

Bent u op zoek naar een mediator in Amsterdam?

Maakt u momenteel een scheiding mee? Heeft u al langere tijd ruzie met uw broer en schoonzus? Of heeft u een vervelend conflict met uw leidinggevende waar u zelf niet uitkomt? Er zijn zoveel lastige situaties die zich voor kunnen doen in uw leven, met andere betrokkenen, waarbij u wel iemand kunt gebruiken die met u meedenkt, u adviseert bij het maken van besluiten en met u en de andere partij werkt aan een goede oplossing. Kortom: iemand die u helpt met bemiddelen. Dit kan bijvoorbeeld met mediation. Bij familieruzies, echtscheidingen, arbeidsconflicten en meer kan Mediation voor Jou uitkomst bieden met professionele bemiddeling met een informeel karakter. Dus bent u op zoek naar een mediator in Amsterdam? Zoek dan niet verder, maar kies voor Mediation voor Jou

Ik wil graag een gratis kennismakingsgesprek

Uw naam (verplicht)

Uw telefoon nummer (verplicht)

Waarom mediation?

Samen met uw mediator in Amsterdam, van Mediation voor Jou, gaat u op zoek naar de kern van de situatie. Daarbij worden alle betrokken emoties blootgelegd en wordt de diepere behoeften bij alle partijen onderzocht. Het belangrijkste effect van mediation is dat met behulp van deze bemiddelingsvorm partijen weer met elkaar gaan praten en de rust vinden om te leren luisteren naar elkaar. Op die manier kunnen de betrokkenen onder begeleiding met de mediator, op basis van wederzijds respect, samen naar een constructieve en duurzame oplossing voor beide partijen toe kunnen werken. Mediation heeft daarnaast nog veel verschillende andere voordelen, zeker in vergelijking met het inschakelen van een advocaat bij een vervelend conflict. De belangrijkste voordelen van mediation zijn:

  • Toepasbaar op allerlei soorten conflicten;
  • Professionele begeleiding bij de gesprekken;
  • Bij de gesprekken wordt respectvol en open gecommuniceerd;
  • Een oplossingsgerichte aanpak waarbij partijen zelf hun oplossingen kunnen voordragen;
  • Goedkoper, sneller en minder ingrijpend dan een juridische procedure;
  • Zorgt voor betere communicatie en een betere relatie tussen de betrokken partijen.

Meer over Mediation voor Jou als uw mediator in Amsterdam

Als mediator in Amsterdam helpt Mediation voor Jou u toe te werken naar een oplossing in de meest diverse conflicten. Mediation voor Jou is een collectief van mediators met ieder hun eigen specialisme. Het collectief bestaat sinds 2004 en in 2011 zijn ze samen gaan werken in een maatschap. Zij dragen allemaal, met al hun kennis en ervaring, bij aan het vinden van duurzame oplossingen tussen partijen bij soms hoogoplopende conflicten in de meest uiteenlopende gebieden. Mediation voor Jou is gespecialiseerd in familieruzies, echtscheidingen (ook internationaal), conflicten tussen (ex-) partners, omgangsregelingen en arbeidsconflicten.

Als u kiest voor een mediator in Amsterdam via Mediation voor Jou, dan kunt u op de volgende zaken rekenen:

  • Door het collectief van mediators inzetbaar in veel verschillende specialismes;
  • Bij echtscheidingen veel aandacht voor het kind;
  • Een aanpak die snel, deskundig, betrouwbaar en laagdrempelig is;
  • Wij garanderen vakkundige en ervaren MfN- registermediators.

Een mediator in Amsterdam inschakelen?

Zit u in een lastig conflict en komt u er alleen niet uit? Schakel dan een mediator in Amsterdam in. Mediation voor Jou biedt u deskundige begeleiding bij de meest uiteenlopende conflicten, op privé en zakelijk gebied. Bent u benieuwd wat onze mediator in Amsterdam voor u kan betekenen? Dan kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek van een half uur. Wij maken graag tijd voor u op korte termijn. U kunt ons secretariaat telefonisch bereiken op 0252 729787 of u kunt rechtstreeks contact opnemen met uw mediator in Amsterdam.

Evaluaties

E. Douma: “Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou als zeer goed, met een 9.”

lees meer

logo_t logo_t logo_t gecertificeerde mediators