Uw mediator in Leeuwarden

Wilt u uw leven niet langer laten beheersen door uw conflict? Mediation voor Jou uit Leeuwarden begeleidt u en de andere partij bij het oplossen van uw probleem. Onze mediator in Leeuwarden brengt u (opnieuw) met elkaar in gesprek, leert partijen naar elkaar te luisteren en helpt u bij het bedenken van oplossingen en het nemen van beslissingen. U werkt en denkt zelf actief mee. Mediation voor Jou uit Leeuwarden is gespecialiseerd in familieruzies, conflicten tussen (ex-) partners, (internationale) echtscheidingen, omgangsregelingen en arbeidsconflicten.

Zoekt u een deskundige MfN-register mediator Leeuwarden, dan bent u bij Mediation voor Jou verzekerd van:

  • Een collectief van mediators met ieder hun eigen specialisme;
  • Hulp op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging);
  • Veel aandacht voor het kind in echtscheidingssituatie;
  • Een snelle, vakkundige, betrouwbare en laagdrempelige aanpak;
  • Deskundige en ervaren MfN- registermediators.

Wilt u direct in contact komen met onze mediator in Leeuwarden? Of heeft u misschien nog vragen over onze werkwijze en mediation? Neem dan direct contact met ons op. Vul ons contactformulier in, of bel naar ons secretariaat op 0252 – 729787. We staan u graag te woord.

Wat kunt u verwachten van onze mediator in Leeuwarden?

Wanneer u denkt dat mediation wel eens de oplossing kan zijn voor uw conflict en u woont in de omgeving van Leeuwarden, dan kunt u bij mediation voor Jou een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gratis kennismakingsgesprek van een half uur leggen wij uit wat mediation inhoudt, wat we voor u kunnen betekenen en kunt u uw vragen stellen. Tevens zullen wij aan de hand van uw informatie uw probleem inventariseren.

Als u na dit gesprek van een half uur besluit om met Mediation voor Jou uit Leeuwarden verder te willen, brengen wij vanaf dat moment kosten in rekening. Kunt u echter nog geen besluit nemen of wilt u geen gebruik maken van onze mediator? Geen probleem. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en verplicht u tot niets.

Uw geschil oplossen met behulp van mediation

Mediation voor Jou uit Leeuwarden is een deskundige mediationpraktijk bestaande uit gespecialiseerde MfN- registermediators die u begeleiden bij het zoeken naar mogelijkheden en oplossingen. Wilt u eens vrijblijvend bespreken of mediation ook in uw geval inzetbaar is? Vul het contactformulier in, stuur een mail naar info@mediationvoorjou.nl of bel ons secretariaat op 0252 729787. Een intakegesprek kan op korte termijn plaatsvinden. Daar maakt onze mediator in de regio Leeuwarden graag tijd voor.

logo_t logo_t logo_t gecertificeerde mediators