Mediators

anneke_ws

 Anneke van Teijlingen | MfN- registermediator | Scheidingsmediator | Crossbordermediator | Familiemediator

Anneke van Teijlingen is MfN- Registermediator, Familiemediator en Crossbordermediator. Zij staat voor laagdrempelige, bereikbare mediation en is mediator sinds 2004. Hoewel Anneke bemiddelt bij allerlei conflicten, ligt haar focus bij de kinderen in het familierecht. Via de grote mensen probeert zij de kinderen te helpen.

Anneke heeft een achtergrond in de zorg en vindt het een uitdaging om mensen te begeleiden in het vinden van de oplossing die het beste bij die mensen en die situatie past. Anneke is tevens actief als peer reviewer bij de Mediators Federatie Nederland en als supervisor in de traineeships. Samen met Lisette vormt zij het maatschap Mediation voor Jou.

 

 

lisette_ws

Lisette van der Lans | MfN- registermediator | Familiemediator | Arbeidsmediator

LvdL is MfN- registermediator, Familiemediator en Arbeidsmediator. Als Familiemediator legt zij zich met name toe op de (echt) scheidingen, omgangsregelingen, ouderschapsplannen en alimentatieberekeningen. Lisette’s belangrijkste drijfveer is orde te scheppen in de chaos waarin ouders en kinderen zich in een verdrietige situatie als een scheiding vaak bevinden. Zij besteedt veel aandacht aan veiligheid en vertrouwelijkheid en probeert zo een sfeer te creëren waarin partijen opnieuw met elkaar in contact kunnen komen en naar elkaar leren luisteren. Onder het motto ‘Trouwen doe je samen, maar scheiden ook’ is het haar streven cliënten door middel van mediation tot een bevredigende en uitvoerbare oplossing van de kwestie te laten komen.  Als Arbeidsmediator is Lisette inzetbaar bij zakelijke en arbeidsgeschillen. Een verstoorde arbeidsrelatie kan diep ingrijpen, zowel bij werknemer als werkgever. Samen naar een oplossing zoeken is niet altijd het eerste waar men dan aan denkt. En toch heeft ieder het verlangen het in alle redelijkheid eens te worden met elkaar. Met behulp van de arbeidsmediator kan een vastgelopen communicatie worden omgezet in overleg. Rekening houdend met elkaars en de eigen belangen kunnen nieuwe inzichten ontstaan en goede afspraken gemaakt worden. Soms om de arbeidsrelatie op een zo positief mogelijke manier te beëindigen, en soms om de relatie met de nodige aanpassingen voort te kunnen zetten.  In arbeidsmediation komt u vrijwillig en op eigen kracht, desgewenst ondersteund door uw adviseur, tot een eindresultaat dat past binnen wettelijke kaders.

Lisette is tevens actief als trainingsacteur en communicatiespecialist en is supervisor binnen de traineeships. Samen met Anneke vormt zij het maatschap Mediation voor Jou.

 

 

Cathelijne Nijenhuis | MfN-Registermediator | Scheidingsmediator | Familiemediator

Cathelijne Nijenhuis is fulltime scheidingsmediator. Ze begeleidt mensen die gaan scheiden van A tot Z. Vanaf het eerste gesprek waarin duidelijk wordt wat men besproken en geregeld wil hebben, tot en met het opstellen van het convenant en ouderschapsplan. Omdat een scheiding veel organisatie vraagt en een gezin kwetsbaar maakt, is het volgens Cathelijne de plicht van een scheidingsmediator, dit proces met volledige toewijding en zorgvuldigheid te begeleiden. Haar werkwijze: zowel zakelijk als empathisch, sluit hier mooi op aan.

Volgens Cathelijne Nijenhuis gaat een scheiding niet alleen om juridische en financiële aspecten zoals de woning, alimentatie en de verdeling van pensioenen. Uit elkaar gaan werkt alleen als er duurzame afspraken gemaakt worden, die voor alle betrokkenen werken. In mediation krijgen alle partijen evenveel aandacht, en het vertrouwen om te durven zeggen wat voor hem of haar het allerbelangrijkst is. Gelukkig heeft Cathelijne grote oren en een vriendelijk karakter waarbij mensen zich snel op hun gemak voelen. Met haar achtergrond als projectmanager en groepsmediator is zij voor Mediation voor Jou actief in Almere, Lelystad en omstreken. Meer informatie over Cathelijne Nijenhuis

 

foto_3

Esther Luijk | MfN- registermediator | Arbeidsmediator

Esther Luijk is MfN- Registermediator en als Arbeidsmediator gespecialiseerd in arbeids- en zakelijke conflicten. Wat Esther betreft is mediation een mooie manier om vorm te geven aan de begrippen goed werkgever- en werknemerschap. Samen zoeken naar mogelijkheden zodat u als collega’s weer door één deur kunt of vormgeven aan de beslissing om op een prettige manier afscheid te nemen van elkaar behoren tot de mogelijkheden. Als mediator helpt Esther u de communicatie te verbeteren door oplossingsgericht te werken en te denken. Esther is tevens bestuurslid bij AOS Mediators en vrijwilliger bij Buurtbemiddeling. Binnen Mediation voor Jou is Esther mede-supervisor van de traineeships.

 

logo_t logo_t logo_t gecertificeerde mediators