Ervaringen

Lisette van der Lans maakt echt tijd voor je. Alles wordt goed uitgelegd. Een vriendin had goede ervaringen met Lisette van der Lans opgedaan en haar aanbevolen. We hebben daar absoluut geen spijt van gehad. We voelden ons allebei heel erg gehoord en hebben onze scheiding netjes kunnen afronden. Kortom een hele goede mediator!

Alkmaar
juni 2017

Ik heb de diensten van Lisette van der Lans als erg prettig ervaren. Zij bracht rust, duidelijkheid en ruimte om alles te kunnen delen en bespreken.
Ze gaf ons beide goede adviezen en zo zijn wij uiteindelijk tot goeie oplossingen gekomen. Zij dacht goed met ons mee en kon onze emoties goed invoelen toen het even heftig werd, met name tijdens de financiële afwikkeling. Bij Lisette van der Lans staat het welzijn van de kinderen voorop en dat sprak ons ook aan. De prijs/kwaliteitverhouding was goed. Ook hierin werd er met ons meegedacht, wat tot een mooi compromis leidde. Zij scoort een dikke 9.

Leiderdorp
februari 2017

Ik ben zeer tevreden over onze mediator Lisette van der Lans. Ik heb de afspraken en het overig contact als zakelijk maar met genoeg gevoel ervaren. De prijs/kwaliteitverhouding was prima. Het bleek dat we in aanmerking kwamen voor vermindering in kosten (alleen een eenmalige bijdrage van 53 euro). De prijs heeft eigenlijk geen rol gespeeld, voor mij was het heel belangrijk dat iemand me hielp in dit moeilijke proces zonder al te veel drama. Dat is heel goed gelukt.

Den Haag
december 2016

Lisette van der Lans is zeer professioneel. Het contact voor, tijdens en na de mediation gesprekken verliep heel soepel. We kregen snel en duidelijk antwoord op al onze vragen. Wij voelden ons absoluut gehoord en hebben geen verbeterpunten. Deze mediator is ons goed bevallen.

Zaandam
oktober 2016

“Ik heb de diensten van Mediation voor Jou als zeer positief ervaren. Ik beoordeel Mediation voor Jou met een 9,5.”

“De mediators kunnen goed luisteren naar beide kanten. Ze geven duidelijke feeback en uitleg.”

“Ik heb voor Mediation voor Jou gekozen vanwege de prettige kennismaking aan de telefoon.”

“De mediators scoren goed op deskundigheid en voortvarendheid en zeer goed op neutraliteit en klantvriendelijkheid.”

mei 2016

“Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou als goed, met een 8.”

“Fijne medewerkers, goede inhoudelijke kennis, goed bereikbaar.”

“we voelden ons allebei goed gehoord.”

april 2016

"C. Nijenhuis is ook gericht op de persoonlijke kant van de scheiding van de scheidende partners en heeft oog voor het hele gezin."

“Ik heb absoluut geen spijt van mijn keuze. We zijn er met een redelijk tijdsbestek uitgekomen. De scheiding is soepeler verlopen dan ik had verwacht en heeft een rustig karakter gekregen. Ik heb C. Nijenhuis ervaren als ongedwongen, redelijk, vriendelijk, toegankelijk, respectvol en menselijk"

januari 2016

“Wij beoordelen de diensten van Mediation voor Jou als zeer prettig, met een 7,9.”

“Beide partijen staan voorop, er word naar allebei even veel geluisterd en aandacht geven.”

“De prijs/ kwaliteit verhouding was prima.”

“Wij hebben voor Mediation voor Jou gekozen omdat zij de MediationAward 2014 hebben gewonnen.”

januari 2016

“Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou als prettig, met een 8.”

“Beide mediators waren zeer prettig in de communicatie. Allebei rustig maar helder, boden een luisterend oor en gaven daarop gebaseerd goed advies.”

“Onze hoop was dat wij vlot, in goed overleg onze scheiding met een goede uitkomst voor ons twee en onze dochter konden regelen. Dat is gelukt.”

januari 2016

“Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou als zeer goed, met een 9.”
“Het op regelmatige basis via e-mail informeren hoe we ervoor stonden hielp ons bijvoorbeeld goed”
“Het voelde aan de telefoon meteen al als een prettige ervaring”
“Mijn mediator scoort uitstekend op het gebied van neutraliteit en voortvarendheid, was zeer vriendelijk en zeer deskundig. “

september 2015

“Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou met een 9.”

“Prima, snel en adequaat. Afspraak is afspraak en duidelijke uitleg.”

“Wij wilden de mediation (alimentatieherziening) online en/of telefonisch. Dit is soepel verlopen volgens afspraak en zonder poespas.”

juli 2015

“Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou met een 8. Zowel op het gebied van neutraliteit als voortvarendheid, deskundigheid en klantvriendelijkheid.”

“We hebben de diensten van Mediation voor Jou als zeer prettig ervaren.”

“Goede bemiddeling, ook in heftige situaties.”

juni 2015

“Ik beoordeel de diensten van Mediation voor Jou met een 9.”

“Zeer professionele en vriendelijke begeleiding. Heldere afspraken en goed te bereiken (telefonisch wanneer dat noodzakelijk was)”

“Echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan wordt door alle partijen (incl. de kinderen) gedragen.”

“Zeer deskundig”

“Zeer klantvriendelijk”

juni 2015

logo_t logo_t logo_t gecertificeerde mediators